Abort.bg - Истината за абортите

Видео от аборти

Дали при прекъсване на бременност се премахва просто някаква тъкан или истински човешки индивид? След като видите снимките – решете сами!

ВНИМАНИЕ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО прочетете текста по-долу преди да отворите който и да е видео клип! За да гледате тези видео записи трябва да сте на възраст над 18 години или да имате разрешение от родителите си!

Тъй като тези видео филми от аборти може да не са подходящи за гледане от бременни жени, деца, болни хора или хора със слаби нерви, то ние сме направили замъглена снимка на всеки запис, чрез която се отваря отделен прозорец към оригиналното видео, което не е замъглено. Молим, само ако сте съгласни, че можете да гледате неприятни и ужасяващи сцени и няма да пострадате, то тогава да отворите избрания видео запис от аборт. Иначе напуснете тази страница!

Ако желаете да споделите видео клиповете, то споделете тази страница със замъглените снимки, а не директно страниците с оригиналните незамъглени видео материали. Само така можете да сте сигурни, че няма да навредите на някого.

След хирургически /хирургичен/ аборт
Остатъци от хирургически аборт за прекъсване на нежелана бременност, видео запис от реална операция
Хирургичен/хирургически аборт
Хирургически аборт за прекъсване на нежелана бременност, видео запис от реална операция
Кратък клип от Facebook на бебе извадено от неговата майка в цялост в първите месеци от бременността
Кратък клип от Facebook на бебе извадено от неговата майка в цялост в първите месеци от бременността

Спасете бебето си от аборт!

Ако сте бременна и не искате да направите аборт, но имате нужда от подкрепа, свържете се с нас!

Чрез разговор и практична помощ от наши съмишленици, и чрез членовете на групата Помощ за затруднени родители, ние можем да помогнем за осигуряване на всичко за бебето Ви!

Споделете с приятели!

Ако желаете да видите и снимки, можете да отворите страницата ни със снимки от аборти.