Abort.bg - Истината за абортите

Солева инжекция

“Аборт със солева инжекция” е метод за аборт, който може да се срещне и под наименованието “Отравяне със соли” или “Изгаряне със соли”. Той се използва след 16-та гестационна седмица. Този метод за аборт не е разрешен1 в България и нито една болница или клиника няма право да го прилага.

Начин на извършване

Това е метод, който се прилага при майки с напреднала бременност, след 16-та гестационна седмица, тъй като в този период на бременността вече има повече околоплодна течност в амниотичния сак/мехур. С инжекция се изтегля част от околоплодната течност и на нейно място се впръсква силно концентриран разтвор на соли. В резултат на тази смъртоносна инжекция, живата тъкан на бебето започва да изгаря – то рита силно и се гърчи. След определено време настъпва смърт. В рамките на 1 до 3 дни при жената започват контракции и се изхвърля мъртвия плод. В редки случаи детето може да се роди все още живо, но след като вече е изгорено от разтвора, то умира бързо или бива убито.

Спасете бебето си от аборт!

Ако сте бременна и не искате да направите аборт, но имате нужда от подкрепа, свържете се с нас!

Чрез разговор и практична помощ от наши съмишленици, и чрез членовете на групата Помощ за затруднени родители, ние можем да помогнем за осигуряване на всичко за бебето Ви!

Споделете с приятели!

Вижте нашата страница с описание на всички методи за аборт!

1 Законoвото разрешение за извършване на аборт до определена седмица от развитието на плода не означава задължително, че абортът е морално допустим или приемлив подход за справяне с нежеланата бременност. Моралната страна на абортите е отделна тема, която не се разглежда конкретно на тази страница.