Abort.bg - Истината за абортите

За Abort.bg

Abort.bg е сайт с информация относно абортите, методите за предпазване от забременяване, бременността, родителството, семейните въпроси и друга свързана актуална информация. Ние се надяваме да ангажираме вниманието на посетителите в сайта с интересни материали от ежедневието, културата и процесите на обществото, които са пряко свързани с темата за ценността на човешкия живот и запазването му.

Abort.bg публикува свои собствени материали, материали преведени от чуждестранни сайтове или такива от български медии. Наша основна цел е да предоставяме достоверни статии, новини и други ресурси, които да могат да се използват от потребителите на сайта ни – за лични цели или от други български организации, подкрепящи семейните морални ценности.

Нашите принципи

1. Abort.bg държи на точността и достоверността на съдържанието.

Новини, статии и други материали по темите в сайта, изпратени от читатели, ще бъдат разглеждани от авторския ни екип и след проверка и одобрение публикувани. Ако откриете грешки или неточности в наши публикации, можете да ни пишете и те ще бъдат коригирани.

2. Abort.bg подкрепя християнските ценности и култура.

Оценяването на живота, здравите семейства между мъж и жена, и християнският морал според нас могат да бъдат единствено в полза на обществото. Екипът на сайта, обаче, не отхвърля правото на всеки човек да има собствено мнение и начин на живот, базирани на собствените му убеждения.

3. Abort.bg не ползва агресивен подход по въпросите за абортите.

Много личности и организации днес заемат агресивна позиция срещу всеки, който им се противопоставя. Ние даваме достоверна информация за ценността на живота, началото му в първия ден на зачатието и ужасяващата действителност при отнемане на човешкия живот чрез аборт. Важно е всяка жена да може да направи сама информиран избор.

Кой стои зад сайта Abort.bg

Abort.bg се появи в уеб-пространството в края на декември 2012 година, малко преди учредяването на Сдружение “Избор на живот” – организация, чиято основна цел е защитата на човешкия живот от неговото зачатие до смъртта. Именно тази организация стои зад сайта Abort.bg и материалите в него. В сайта са използвани също актуални новини и статии от други сайтове с тяхно позволение и посочване на оригиналните източници.

Финансиране

Abort.bg се финансира единствено от членовете и симпатизантите на Сдружение “Избор на живот” – частни и юридически лица. Ние не приемаме финансиране от политически партии, европейски фондове или каквито и да било други външни източници, които са обвързани с държавната и общинската власт.

Спасете бебето си от аборт!

Ако сте бременна и не искате да направите аборт, но имате нужда от подкрепа, свържете се с нас!

Чрез разговор и практична помощ от наши съмишленици, и чрез членовете на групата Помощ за затруднени родители, ние можем да помогнем за осигуряване на всичко за бебето Ви!

Споделете с приятели!