Abort.bg - Истината за абортите

Народност и общество

Изборът на жената да направи аборт обикновено е продиктуван от лични съображения и не е обвързан с ползите и целите на обществото. От една страна, това е нормално, защото всеки човек сам определя смисъла на живота си и преследва собствените си цели. От друга страна обаче огромният брой аборти в България за последните десетилетия е довел до истински геноцид и демографски срив.

Според статистиката за ражданията и абортите, ако ражданията от 1953 г. до днес са били повече от 6 милиона, то само легалните аборти са приблизително също толкова, а допълнително има и доста (до около 30% повече) нелегални прекъсвания на бременност. Тоест, ако разсъждаваме само на основата на тази статистика, то не е учудващо, че в момента в България има над 270 000 семейства, които не могат да имат деца – жените в една част от тях са преминали през един или повече аборти и са загубили способността да имат деца, а друга също не малка част от мъжете и жените са имали безразборни сексуални връзки, които са довели до същия резултат с тяхната плодовитост. Има, разбира се, и такива, които просто не могат да имат бебе по различни наследствени или други причини.

Ако желаем нашата нация да се запази и да просъществува през вековете, ние не можем да си позволим да продължим да насърчаваме абортите в България под каквато и да е форма. Десетки хиляди семейства биха дали всичко, за да имат деца, докато останалите, които са запазили способността си за това, сякаш я пропиляват и така допринасят за унищожаването на българския генофонд, народност и уникалното ни хилядолетно общество.

Обществените нагласи спрямо въпроса за абортите са разнопосочни поради факта, че през последните десетилетия по темата не се е говорило много или ако се е говорило, то това е ставало продиктувано само от материалистично-еволюционно-атеистичната философия, върху която се изграждат така наречените “морал и закон на джунглата” – по-силният оцелява и дори убийството е позволено за това оцеляване. За всички обаче е ясно, че тази концепция за живота е изключително разрушителна както за отделните личности, така и за цялото общество и бъдещето му.

За да оцелеем, е важно, всеки българин да застане зад новите стари морални ценности на любов към ближния, оценяване на живота и нещо повече от собственото материално благополучие.

Спасете бебето си от аборт!

Ако сте бременна и не искате да направите аборт, но имате нужда от подкрепа, свържете се с нас!

Чрез разговор и практична помощ от наши съмишленици, и чрез членовете на групата Помощ за затруднени родители, ние можем да помогнем за осигуряване на всичко за бебето Ви!

Споделете с приятели!