Abort.bg - Истината за абортите

Цезарово сечение

“Аборт с цезарово сечение” е метод за прекъсване на бременност, който се използва след 22-ра гестационна седмица. Разрешен1 е за извършване в България при заплаха за живота на майката.

Начин на извършване

Чрез хирургическа операция се отваря коремът на майка и бебето се изважда живо. Ако законите на съответната държава разрешават или ако екипът извършващ аборта не спазва закона, бебето се оставя да умре или бива убито. В противен случай, след 22-та гестационна седмица то може да оцелее и да се развие нормално при полагане на подходяща грижа за него.

Спасете бебето си от аборт!

Ако сте бременна и не искате да направите аборт, но имате нужда от подкрепа, свържете се с нас!

Чрез разговор и практична помощ от наши съмишленици, и чрез членовете на групата Помощ за затруднени родители, ние можем да помогнем за осигуряване на всичко за бебето Ви!

Споделете с приятели!

Вижте нашата страница с описание на всички методи за аборт!

1 Законoвото разрешение за извършване на аборт до определена седмица от развитието на плода не означава задължително, че абортът е морално допустим или приемлив подход за справяне с нежеланата бременност. Моралната страна на абортите е отделна тема, която не се разглежда конкретно на тази страница.