Abort.bg - Истината за абортите

Снимки от аборти

Дали при прекъсване на бременност се премахва просто някаква тъкан или истински човешки индивид? След като видите снимките – решете сами!

ВНИМАНИЕ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО прочетете текста по-долу преди да отворите снимките! За да гледате тези снимки трябва да сте на възраст над 18 години или да имате разрешение от родителите си!

Тъй като снимките от аборти може да не са подходящи за гледане от бременни жени, деца, болни хора или хора със слаби нерви, то сме направили замъглена снимка, чрез която се отваря отделен раздел на оригиналната снимка, която не е замъглена. Молим, само ако сте съгласни, че можете да гледате неприятни и ужасяващи сцени и няма да пострадате, то тогава отворете снимката. Иначе напуснете тази страница!

Ако желаете да споделите снимките, то споделете тази страница със замъглените снимки, а не директно оригиналните незамъглени снимки. Само така можете да сте сигурни, че няма да навредите на някого.

Снимки на аборти - замъглени

Спасете бебето си от аборт!

Ако сте бременна и не искате да направите аборт, но имате нужда от подкрепа, свържете се с нас!

Чрез разговор и практична помощ от наши съмишленици, и чрез членовете на групата Помощ за затруднени родители, ние можем да помогнем за осигуряване на всичко за бебето Ви!

Споделете с приятели!